Over ons

discountr.nl beloon jezelf of iemand anders met een leuke unieke cadeautjes

Contactgegevens

Discountr.nl

Kruidenlaan 367

5044CJ Tilburg

Contact: info@discountr.nl

Klantenservice: klantenservice@discountr.nl

+316-26584053

KVK: 78058104

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30.

Over ons

Op discountr.nl vindt je iedere week aanbiedingen van leuke en handige producten. Onze focus ligt op het aanbieden van producten waar iedereen blij van wordt tegen een zeer scherpe prijs. Artikelen die bij ons in de aanbieding zijn kunnen we direct uit voorraad leveren. Discountr.nl streeft ernaar om te groeien tot Nederlands grootste online prijsvechter.

 

Betrouwbaar

Onze primaire focus ligt op onze betrouwbaarheid. Wij vinden het heel belangrijk wij onze klanten voorzien van degelijke producten van kwaliteit. Daarom worden artikelen met zorg geselecteerd en toegevoegd aan ons assortiment. Maar dat is niet alles. Onze voorraad houden wij zo optimaal mogelijk bij zodat wij alleen verkopen wat wij direct uit voorraad kunnen leveren. Bovendien wordt onze website optimaal onderhouden zodat onze klanten makkelijk en veilig hun bestellingen kunnen plaatsen.

Betaalbaar

Tegenwoordig kan een uniek en leuk cadeautje al gauw aardig in de prijzen schieten. Discountr.nl biedt leuke en unieke artikelen aan tegen een scherpe prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen iets betaalbaars kan vinden voor zichzelf of voor een van zijn of haar geliefden. Het geven van een cadeautje aan geliefden kan zelfs leuker zijn dan een cadeautje krijgen.

Beleving

Wij hechten echt heel veel waarde aan de beleving van onze klanten. Oprecht, echt heel veel! De beleving van de klant moet gewoon super zijn. Vanaf het moment dat zij onze website bezoeken tot aan de bestelling, levering en nazorg. In al onze processen staat de klant centraal. Wij doen ons uiterste best om helemaal ten dienste van onze klanten te staan. Een week na de bestelling ontvangen klanten een mail van ons met de vraag om ons te beoordelen. Op deze manier houden wij de klanttevredenheid heel goed bij.

Behulpzaam

Onze klantenservice medewerkers worden slechts op twee zaken geselecteerd, namelijk: behulpzaamheid en vriendelijkheid. Iedereen kent ze wel, irritante klantenservice medewerkers die helemaal niet luisteren en hun woordje al klaar hebben staan. Onze klantenservice team werkt 100% zonder script en staat volledig ten dienste van onze klanten.

Bereikbaar

Je kent het wel, je neemt contact op met een bedrijf en je krijgt pas dagen later een reactie. Wij vinden dat onbeleefd. De responstijd van ons klantenservice team is gemiddeld slechts 5 minuten! U kan makkelijk contact opnemen met ons via de mail of chat. Heeft u dus een vraag, opmerking of klacht over uw bestelling of een van onze producten? Twijfel dan niet en neem gewoon contact op met onze vriendelijke klantenservice.